Puramed

Even voorstellen: Martijn Walenberg, business development manager

Mijn naam is Martijn Walenberg, Ik ben geboren in Eindhoven, ben 46 jaar oud en woon samen met mijn lieve/leuke vriendin Nancy en onze Beagle Wilson aan het water in Vinkeveen. Van huis uit ben ik anesthesieverpleegkundige, opgeleid in het Catharina ziekenhuis in Eindhoven. Na mijn opleiding ben ik gaan werken in het AMC in Amsterdam en daarna als teamleider anesthesie binnen het VUmc in Amsterdam. In mijn vrije tijd hou ik me voornamelijk bezig met zo veel mogelijk te genieten van het leven en plezier maken. Klussen in en rondom ons huis, lekker (uit) eten met familie en vrienden. Voetbal speelt een belangrijke rol in mijn leven. Zelf heb ik ruim 30 jaar gevoetbald en ben (redelijk) fanatiek supporter van PSV.

Na ruim 9 jaar gewerkt te hebben bij MC-Europe als Sr. Accountmanager Anesthesie/Intensive care was ik toe aan een nieuwe uitdaging en toe aan een zogenaamde next step. Deze uitdaging heb ik gevonden bij Puramed BV waar ik per 1 mei ben gestart als business development manager waar ik samen met mijn collega’s Toon Gilles en Ton van Elen ga bouwen aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van het bedrijf.

De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van vele kennismakingen. Niet alleen met nieuwe mensen maar ook met nieuwe producten en werkmethodes, hetgeen me alleen nog maar meer heeft gemotiveerd en gestimuleerd om er samen met Toon en Ton iets moois van te maken

Ondertussen ben ik al volop bezig met de uitdagingen die er liggen bij Puramed BV en zie er naar uit om u te ontmoeten. “Heel graag tot ziens!”

Gerelateerde nieuwsberichten

Medicvent’s autostart-systeem vanaf nu verkrijgbaar bij Puramed BV

Medicvent’s autostart-systeem vanaf nu verkrijgbaar bij Puramed BV.

Bekijk

10° Refresher Course Obestetrische Anesthesie (Leuven)

Op 25 maart 2019 is Puramed met het volledige Medicvent-gamma aanwezig op de 10° Refresher Course Obestetrische Anesthesie in Leuven.

Bekijk

Eerste tests met Medicvent-dubbelmasker in Frankrijk zeer succesvol

Sinds 2018 is Puramed ook actief als exclusief verdeler van het volledige Medicvent-gamma in Frankrijk. Er zijn testen op Franse bodem georganiseerd en de bevindingen zijn nu te lezen in een artikel.

Bekijk