Nieuws

Even voorstellen…

Even voorstellen… mijn naam is Dave van Mierlo, ik ben 35 jaar oud en sinds kort woonachtig op de grens van België/Nederland in het gezellige Achel met mijn mooie gezin: mijn lieve vrouw Kelly en onze twee kinderen Abbey en Bale, waar ik erg trots op ben.

Mijn opleiding heb ik genoten in België. Zo heb ik een bachelor accountancy-fiscaliteit gehaald aan de Hogeschool PXL te Hasselt en vervolgens een master handelswetenschappen afgerond aan Thomas More te Antwerpen. 

De nodige werkervaring heb ik met veel plezier opgedaan in Nederland bij de accountantskantoren Crowe-Foederer en KALB accountants, beiden in Valkenswaard. Tussendoor ben ik als process controller werkzaam geweest bij QLF in Hapert, onder meer bekend van Lamp en Licht.

In mijn vrije tijd geniet ik graag van het gezin, mooie reizen, lekker eten en drinken en sport. Actief speel ik graag met vrienden tennis en (inmiddels) passief hou ik erg van mooi voetbal. Zo kom je automatisch uit bij Ajax, haha!

Het enthousiasme van mijn collega’s Ton van Elen, Toon Gilles en Martijn Walenberg hebben me gestimuleerd om de beoogde groei van Puramed BV mede mogelijk te maken. De nieuwe locatie in Bergeijk en de uitbreiding van de markt naar Frankrijk toe zijn hier mooie voorbeelden van. Daarnaast werd het productassortiment recent uitgebreid met Carl Reiner beademingstoestellen voor de Belgisch-Luxemburgse markt,  naast de bestaande Medicvent productrange voor de Benelux en Frankrijk. 

Daar waar mijn collega’s voornamelijk aan de “voorzijde” zullen opereren, zal ik voornamelijk aan de “achterzijde” werkzaam zijn, in de rol van operations manager. Ik kijk ontzettend uit naar deze nieuwe uitdaging en heb er alvast veel zin in.

Aangenaam en tot snel!

Gerelateerde nieuwsberichten