De ontwikkelingen met betrekking tot het COVID-19 virus volgen elkaar in een rap tempo op. Het kunnen leveren van onze hulpmiddelen aan de ziekenhuizen én het welzijn van onze klanten, medewerkers en relaties heeft voor ons op dit moment de hoogste prioriteit.

Wij hebben extra maatregelen genomen zodat uw medische zorg gewaarborgd blijft zolang de autoriteiten ons toestaan te mogen leveren!

Het team van Puramed werkt nu vanuit huis. Alle werkzaamheden gaan gewoon door en wij zijn zowel per e-mail als telefonisch bereikbaar.

Martijn Walenberg +31 6 15 46 03 89 – Ton van Elen +31 6 15 45 84 60 – Toon Gilles +32 496 37 68 25

TAKE GOOD CARE OF EACH OTHER AND STAY HEALTHY
Puramed

Testimonial Catharina Ziekenhuis Eindhoven gebruik Medicvent dubbelmasker

Beste Martijn,

Gisteren 17-02-2020, hebben we de start gemaakt met het Medicvent dubbel kap systeem. Het werkte echt perfect. Ook hadden we gewoon capno in zicht, dus dat probleem is opgelost. De kindjes vielen snel in slaap en wij hadden als team veel minder vermoeidheidsklachten aan het einde van de dag. Super bedankt voor de uitleg van afgelopen donderdag. Heb daar veel aan gehad.  Ik hoop deze week wat data door te kunnen sturen voor de kinderprogramma’s waar we je ondersteuning mogelijk nog kunnen gebruiken. Zeker voor de anesthesisten die nog niet meewerkend zijn;) Vandaag de eerste anesthesiemedewerker ingewerkt met het systeem, die er nog niet mee bekend was.

Renée

Gerelateerde nieuwsberichten