De ontwikkelingen met betrekking tot het COVID-19 virus volgen elkaar in een rap tempo op. Het kunnen leveren van onze hulpmiddelen aan de ziekenhuizen én het welzijn van onze klanten, medewerkers en relaties heeft voor ons op dit moment de hoogste prioriteit.

Wij hebben extra maatregelen genomen zodat uw medische zorg gewaarborgd blijft zolang de autoriteiten ons toestaan te mogen leveren!

Het team van Puramed werkt nu vanuit huis. Alle werkzaamheden gaan gewoon door en wij zijn zowel per e-mail als telefonisch bereikbaar.

Martijn Walenberg +31 6 15 46 03 89 – Ton van Elen +31 6 15 45 84 60 – Toon Gilles +32 496 37 68 25

TAKE GOOD CARE OF EACH OTHER AND STAY HEALTHY
Over Puramed

Over Puramed

De beide oprichters van Puramed, Toon Gilles en Ton van Elen, hebben hun krachten gebundeld, zodat de zorgvuldig opgebouwde kennis en kunde van meer dan 40 jaar tezamen u de zekerheid geeft samen te werken met een uiterst ervaren en betrouwbare partner. Vanuit deze gezamenlijke, jarenlange expertise in de medische technologische branche adviseren wij u graag bij de aanschaf van de juiste apparatuur en toebehoren.

Wij treden op als adviseur inzake beheersmaatregelen om beroepsmatige blootstelling aan anesthesie- en rookgassen tot het strikte minimum te beperken. Wij bieden de meest doeltreffende oplossingen voor het evacueren van inhalatieanesthetica en diathermiegassen in operatiekamers, spoedeisende hulp, kinderafdelingen, verloskamers, poliklinieken etc. en creëren een gezonde werkomgeving voor artsen, verpleegkundigen en iedereen betrokken in de zorg van de patiënt.

Wij hechten veel waarde aan een eerlijke, duurzame relatie met u als klant op basis van transparantie en wederzijds vertrouwen. Dat onze aanpak u helpt uw projecten te realiseren zult u merken wanneer u met ons om tafel zit. Onze ervaring en de tevredenheid van onze klanten maken van Puramed de ideale samenwerkingspartner.